En fantastisk visningsträdgård

Hejsan och vad trevligt att du har kommit in till min blogg. Om du är en trädgårdsintresserad person vill du säkerligen kolla in en lokal visningsträdgård i Romelanda. Detta är en fantastisk plats för att se olika typer av växter och blommor på ett och samma ställe. Du kan också få idéer för din egen trädgård.

Mitt trädgårdsintresse började när jag skaffade en kolonilott för många år sedan och då bodde jag i lägenhet inne i stan. För tre år sedan köpte jag en villa och det var en stor trädgård som var vildvuxen och behövde göras i ordning. Jag behövde då en del trädgårdsinspiration och jag fick då höra talas om denna visningsträdgård i Romelanda så jag åkte dit och det var en upplevelse. Där fick jag många tips och idéer och så kan man boka in trädgårdsrådgivning av hon som äger denna visningsträdgård. Jag vill så gärna tipsa er om denna underbara plats och det är klart att så här mitt i smällkalla vintern så finns det inget man kan göra där just nu, men om bara ett par månader så kommer det börja att spira och gro i rabatterna. Nu kanske ni skulle vilja åka dit och innan ni gör det så kan ni kika på detta företag på deras webbsida, det finns en länk till den här ovanför. Jag har några länkar på den här bloggsidan i de inlägg som jag har lagt ut tidigare, men inte många eftersom jag tycker att det måste vara något särskilt intressant att länka till, som denna visningsträdgård i Romelanda. Nu var det ingenting mer som jag skulle kunna lägga till i detta blogginlägg, så jag avslutar och önskar er en bra dag.