Healing hos Helene Lilja

Hej och välkomna tillbaka hit till min lilla blogg där jag för det mesta skriver om mitt liv och om min vardag i allra största allmänhet! I mitt inlägg här idag så ville jag faktiskt ta och tipsa alla mina läsare om någonting som jag vet har varit rätt så efterfrågat nere i kommentarsfälten här på min blogg. Nämligen det här med att gå på healing.

Det här är lite riktat till alla ni som befinner er i Uppsala bland annat då det är här som jag själv befinner mig och har funnit Helene Lilja som jag brukar gå till för just healing. Med tanke på att det just har varit så pass många av er som nu under de senaste få veckorna har skrivit in till mig och frågat och undrat lite över det här med healing så tänkte jag helt enkelt ta och rekommendera någon som jag verkligen tycker att ni ska ta och kika lite närmare på ifall det nu är så att ni känner er intresserade. Helene Lilja är hur duktig som helst på det som hon gör och hon erbjuder ju även saker som livscoachning, vilket jag också har provat på och tycker är en riktigt bra sak att göra ifall man kanske känner sig lite vilsen i det här livet. Hur som helst så har jag fått otroligt mycket hjälp bara genom att gå till Helene Lilja och jag är så oerhört tacksam över detta. Jag hoppas nu på att det här kommer att vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er, så därför kommer jag också att ta och lägga in en länk här lite högre upp i inlägget som går direkt till Helene Lilja och hennes sida här på nätet. Där finner ni bland annat mer information och kontaktuppgifter!