Jag är nöjd med min frisör

Nu snöar det i Åtvidaberg och alla barnen är glada som får åka pulka. Vintern är fin även om det innebär en del snöskottning och det brukar inte dem som har hus vara så förtjusta i. Nu ska jag inte prata om snön i det här inlägget utan det ska bli ett inlägg om det här med att det är viktigt att man har en frisör som man är nöjd med. Ni är flera som har frågat mig om jag inte kunde tipsa er om en frisör, och det kan jag visst göra. Jag är glad att ni kommer till mig med era frågor och funderingar kring detta, men så vet ni ju om att jag är väldigt intresserad av både kläder och mode och snygga frisyrer, läs med här

Jag har långt hår och vill byta frisyr ofta, så jag letade alltid efter frisörer förr i alla fall som kunde göra olika frisyrer. Jag har varit hos flera frisörer genom åren, men den jag går hos nu är den bästa. Hon lyssnar alltid på mig och vad jag vill ha, och hon är väldigt bra på att hitta nya frisyrer som passar mitt ansikte och min personlighet. Hon är så duktig och jag känner mig så nöjd med henne och du bör också kolla in henne. Hon har en egen salong i närheten av Åtvidaberg och sedan jag fann henne så har det inte funnits någon anledning att leta efter någon annan, hon är helt enkelt bäst, det tycker i varje fall jag och det tror jag att ni kommer att hålla med mig om. Det var vad jag hade tänkt att ta upp med er i det här inlägget och går ni dit så får ni ju väldigt gärna höra av er efter att ni har varit där och berätta om vad ni tyckte!