Önskar mig en ansiktsborste

Nu är det snart jul igen och detta år ska jag fira med min sambos föräldrar i Uppsala. Min högsta önskan är förstås fred på jorden men så när det kommer till mig själv så vill jag få en ansiktsborste, och det har jag sagt till min sambo så köper han inte en åt mig så blir jag heligt förbannad! Varför jag vill ha en ansiktsborste ska jag berätta för er: Detta är en fantastisk uppfinning som hjälper dig att hålla huden ren och frisk. Genom att använda en sådan så kan du avlägsna all smuts, olja och smink som har byggts upp i ansiktet under dagen. Borstarna på borsten är tillräckligt skonsamma för att rengöra ditt ansikte utan att irritera det, och de hjälper också till att stimulera blodcirkulationen vilket håller din hud ung och fräsch. En nära vän till mig berättade att alla hennes pormaskar försvann efter att hon började använda sin ansiktsborste.

Precis som ansiktsrengöringsmedel kan du hitta denna uppfinning olika former och storlekar beroende på vad du föredrar. Jag tycker att den här automatiska är fantastisk eftersom den gör allt arbete åt dig medan du tar ett fotbad och samtidigt håller på med ansiktet.

Om du inte äger en ansiktsborste ännu rekommenderar jag starkt att du skaffar en – eller åtminstone sätter upp den på din önskelista! Det är ett så prisvärt och bekvämt sätt att ta hand om din hud, och jag är säker på att du kommer att älska den lika mycket som jag. Så gå vidare och unna dig själv en sådan till jul – du förtjänar det. Nu vill jag veta vad ni ska göra till julen, blir ni kvar hemma eller reser ni bort? Ha nu en fin vecka, det är måndag nu och jag känner att vad helgen försvann fort, är det inte konstigt?